Dita 165

Aktivitete 450

Pjesëmarrës 35270

Profesionistë të rinj nga DG Near vizitojnë Tiranën, Kryeqytetin Evropian të Rinisë 2022 Më Shumë “Ne”, magjia e skenës bën bashkë artistët e njohur me artistët me aftësi të veçanta Më Shumë Sipërmarrja dhe inovacioni/ Michael Mizrahi: Të rinjtë shqiptarë të realizojnë ëndrrat e tyre dhe të zhvillojnë vendin Më Shumë Bootcamp Inovacioni; 50 të rinj zhvilluan 48 orë kreative. Njihuni me idenë fituese Më Shumë Workshop: “Promovimi i Iniciativave Socio-Ekologjike” Më Shumë Nis Festivali Ndërkombëtar i artit i të rinjve, shpërndahen çmime për artistët pjesëmarrës Më Shumë "EUSAIR 2022", sfidat e reja në rajonin e Adriatikut dhe Jonit Më Shumë Dita e Evropës 2022; Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë dhe Ambasadorët e Rinj Evropianë Më Shumë Kongresi Rinor Kombëtar dhe Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi Më Shumë Rinia është Evropiane: Kongresi Rinor Kombëtar viziton Ambasadën e Shqipërisë në Bruksel Më Shumë Rinia është Evropiane: Kongresi Rinor Kombëtar diskuton me përfaqësues të BE Më Shumë Ceremonia hapëse e “Java e Paqes 2022”; Njihuni me agjendën e aktiviteteve nga 26 Prilli deri më 1 Maj Më Shumë NATO Run Tirana, maratona me kauzën e veçantë "Unë vrapoj për një hero. Heroi im është një grua" Më Shumë Edicioni i Pestë “Shtigje Rinore 2022’’ sjell në Tiranë të rinj nga Ballkani Perëndimor Më Shumë Nis Akademia “U4Politics 2.0": Risitë e këtij viti Më Shumë Ora e Tokës në "Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022" Më Shumë Ekspozita unike e artistit grek që solli copëza jete nga Tirana: "We are our Heroes" Më Shumë Mbahet Ceremonia e Hapjes së “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” Më Shumë

8 Programet TEYC2022:

Rrjeti Jonë:

Sponsor

vodafone