Skuadra e Aktivistëve

Çfarë është Skuadra e Aktivistëve?

Skuadra e Aktivistëve është pjesë shumë e rëndësishme e titullit “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”. Kjo skuadër do të përbëhet nga të rinj e të reja të cilët me energjinë, pasionin, dëshirën, motivimin dhe idetë e tyre, do të mbështesin stafin e titullit Tirana EYC2022, pranë Kongresit Rinor Kombëtar, për të zbatuar aktivitetet, programet dhe projektet e vitit. Ata do të jenë jo vetëm aktivistët mbështetës, por do të jenë shpirti rinori Tirana EYC2022 dhe do të bëhen kështu pjesë e pandashme e këtij viti të bukur për rininë Shqiptare.

Duke qenë aktivë në mbështetje të realizimit të të gjithë projekteve të parashikuara të cilat do të ndodhin gjatë 2022, ata luajnë rol në mbarëvajtjen e implementimit të titullit.

Pse duhet ti bashkoheni Skuadrës së Aktivistëve?

Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 është projekti më i madh i rinisë në Tiranë dhe gjithë Shqipërinë. Duke u bashkuar me ne në këtë rrugëtim të bukur ju do të keni mundësi të:

 • Të mbështesni zbatimin e 8 programeve kryesore të Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 duke zgjedhur atë që ju pëlqen më shumë;
 • Të punoni me stafin tone për të ndërtuar e zbatuar projekte që do të rigjallërojnë qytetin tonë e do aktivizojnë rininë;
 • Të zgjidhni oraret tuaja të anagazhimit sipas kohës që keni në dispozicion;
 • Të merrni pjesë në qindra aktivitete e të ndjeni kënaqësinë e organizimit të tyre;
 • Të njihni të rinj të tjerë e të krijoni kontakte të reja;
 • Të jeni aktivë në të përditshmen tuaj duke asistuar projektin më të madh për Tiranën dhe rininë Shqiptare;
 • Të aftësoheni e të trajnoheni nga ekpertët e skuadrës tonë;
 • Të merrni mirënjohje dhe të çerifikoheni për angazhimin tuaj;;
 • Të punoni në një ambient miqësor dhe të sigurtë; Dhe së fundmi, ta përdorni kohën tuaj për një produkt të bukur, me impakt dhe të vlefshme për
  gjithë komunitetin.

Si të bëheni pjesë?

Nëse ju jeni një i ri apo e re nga 18-30 vjeç, jetoni në Tiranë dhe keni dëshirë të bëheni pjesë e jona, atëherë ju fojmë të aplikoni pa humbur kohë për të qenë një nga anëtarët e Skuadrës së Aktivistëve të Tirana EYC 2022. Skuadra jonë e Aktivistëve do të jetë një skuadër e madhe, dhe ti mund të jesh pjesë e saj!

Bëhu një Aktivist

  Emër

  Mbiemër

  Email

  Gjinia

  A keni marrë pjesë më parë në programe aktivizmi?

  Nëse po, në çfarë fushe/programi?

  Nëse keni ndonje hobi apo aftësi të cilën doni ta ndani me ne, ju lutem specifikojeni më poshtë:

  Ju lutem ndani me ne një kontakt te afërt në rast emergjence:

  Koha në dispozicion

  Paradite Pasdite Mbrëmje
  E hëne
  E martë
  Emërkurrë
  E enjte
  E premte
  E Shtunë
  E dielë

  Ditelindja

  Adresa

  Kontakt

  Statusi juaj:

  Në cilin program jeni të interesuar më së shumti për të aplikuar përgjatë implementimit të titullit?

  Gjuha e huaj të cilën e zotëroni:

  A keni ndonjë nevojë të veçantë të cilën ne duhet të jemi të vetëdijshëm për ta mbështetur në mënyrë sa më të mirë aktivizmin tuaj me ne

  Nëse po, specifikoni

  Përshkruani arsyet dhe motivimin tuaj për të qenë pjesë e Skuadrës së Aktivistëve përgjatë implementimit të titullit Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisë 2022: