10 Maj, 2022

Dita e Evropës 2022; Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë dhe Ambasadorët e Rinj Evropianë

Në Ditën e Evropës (9 Maj), datë që përkujton nënshkrimin e deklaratës historike Schuman bazuar në parimet thelbësore të paqes dhe solidaritetit, u zhvilluan pranë Pedonales […]
12 Maj, 2022

Kërkesë për Ofertë “konsulencë, ekspertizë dhe shërbime ligjore për…

Kërkesë për Ofertë “konsulencë, ekspertizë dhe shërbime ligjore për programin Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” për Kongresi Rinor Kombëtar. Forumi Rinor Evropian është platforma më […]
19 Maj, 2022

“EUSAIR 2022”, sfidat e reja në rajonin e Adriatikut dhe Jonit

EUSAIR (Strategjia e BE-së për Rajonin e Adriatikut dhe Jonit) është a Strategjia makro-rajonale që bashkon 10 vende që përpiqen të gjejnë zgjidhje për sfidat në […]
19 Maj, 2022

Nis Festivali Ndërkombëtar i artit i të rinjve, shpërndahen çmime për artistët pjesëmarrës

Festivali Kontemporan Ndërkombëtar i Tiranës i organizuar nga VIZART, mbështetur nga Kongresi Rinor Kombëtar në kuadër të programit “Tirana Kryeqytet Europian i Rinisë 2022”, sjell në […]
25 Maj, 2022

Workshop: “Promovimi i Iniciativave Socio-Ekologjike”

Pranë zyrave të Kongresit Rinor Kombëtar – Tirana EYC 2022 u mbajt workshopi koordinues i rradhës në kuadër të iniciativës “Promovimi i Iniciativave Socio-Ekologjike” që zhvillohet […]
27 Maj, 2022

Bootcamp Inovacioni; 50 të rinj zhvilluan 48 orë kreative. Njihuni me idenë fituese

Në kuadër të “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” dhe në bashkëpunim me Kongresin Rinor Kombëtar, Raiffeisen Bank organizoi Bootcamp Inovacioni me fokus ESG (Mjedis, Social, […]
31 Maj, 2022

Thirrje: Ekspert i jashtëm për Komunikimin Strategjik – Programi “Tirana European Youth Capital 2022” (rishpallje)

Pozicioni: Ekspert i jashtëm për Komunikimin Strategjik  për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
13 Qershor, 2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert i Jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare për programin “Tirana European Youth Capital […]
13 Qershor, 2022

Thirrje për shprehje interesi për “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” në kuadër të programit TEYC2022

Thirrje për shprehje interesi për “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” të programit “Tirana […]