4 Dhjetor, 2021

Ftesë Për Ofertë “Ambiente me Qera për zyrat e Kongresit…

FTESË PËR OFERTË Ambiente me Qera për zyrat e Kongresit Rinor Kombëtar (TEYC2022) Lënda:            Kërkesë për marrje me qira të ambienteve për zyra për akomodimin e […]
13 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë: Mirëmbajtja e faqes Web dhe Ndërtimi i Aplikacionit EYC 2022

FTESË PËR OFERTË Kërkesë për Ofertë: Mirëmbajtja e faqes Web dhe Ndërtimi i Aplikacionit nga Kongresi Rinor Kombëtar Subjekti: Kërkesë për Ofertë – Mirëmbajtja e faqes […]
21 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë Pajisje Kompjuterike (IT) Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022)

KËRKESË PËR OFERTË   Subjekti:         Kërkesë për Ofertë Pajisje Kompjuterike (IT) Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022) Forumi Rinor Evropian është platforma më e […]
21 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë “Rritja e impaktit të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 në politikat e Bashkimit Evropian

KËRKESË PËR OFERTË  Subjekti:          Kërkesë për Ofertë “Rritja e impaktit të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 në politikat e Bashkimit Evropian”. Forumi Rinor […]
25 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë Mobilje zyre Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022)

KËRKESË PËR OFERTË Subjekti:      Kërkesë për Ofertë Mobilje zyre Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022) Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe […]
21 Shkurt, 2022

Thirrje për Ekspert të Jashtëm për Vlerësimin e Projekt Ideve në kuadër në kuadër të programit TEYC2022

Pozicioni: Ekspert i jashtëm për vlerësim të projekt ideve për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022)  Vendi i […]
22 Shkurt, 2022

Kërkesë për Ofertë “Mbulimi i Marketing-ut Digjital Nëpërmjet Videove Promovuese”.

KËRKESË PËR OFERTË “Mbulimi i Marketing-ut Digjital Nëpërmjet Videove Promovuese”. Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe e organizatave rinore në Europë, e themeluar në […]
24 Shkurt, 2022

Kërkesë për Ofertë “Shërbime Marketing Digjital dhe Dizajni Grafik”.

Kërkesë për Ofertë Subjekti:  “Shërbime Marketing Digjital dhe Dizajni Grafik”. Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe e organizatave rinore në Europë, e themeluar në […]
10 Mars, 2022

Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor Kombëtar. Drejtuar:   […]