March 30, 2022

Participates in the “Work and Study” Fair within Tirana EYC 2022

Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë në kuadër të titullit “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, që prej datës […]