20 Qershor, 2022

Profesionistë të rinj nga DG Near vizitojnë Tiranën, Kryeqytetin Evropian të Rinisë 2022

Të rinj profesionistë nga DG Near vizituan sot Tiranan, Kryeqytetin Evropian të Rinisë 2022. Ata diskutuan mbi tematika që janë mjaft me interes në Ballkan dhe […]
29 Qershor, 2022

Merr miqtë dhe me 6 Korrik shijo magjinë e kërcimit me balerinin Eno Peçi te Sheshi “Skënderbej”

Të mërkurën më 6 Korrik merrni miqtë tuaj dhe shkoni te Sheshi “Skënderbej”, aty ku me pjesëmarrjen e veçantë të koreografit dhe yllit të baletit të […]
30 Qershor, 2022

Dialogu dhe influenca e të rinjve në politikë – eksperienca e Tiranës dhe Lundit

Gjatë ditës së djeshme, 29 Qershor 2022, pranë mjediseve të Tirana EYC 2022 organizuam një diskutimtepër interesant mbi tematikën e dialogut qytetar dheinfluencës së të rinjve […]
26 Nëntor, 2022

Për herë të parë Shqipëria në një Forum Evropian: Kongresi Rinor Kombëtar votohet në Forumin Rinor Evropian

Për herë të parë një rrjet rinor Shqiptar anëtarësohet në Forumin Rinor Evropian me statusin e Anëtarit Observues, që i jep Kongresit Rinor Kombëtar të drejtën […]