April 5, 2022

Youth Spaces

April 5, 2022

Youth Eco-Health

April 5, 2022

Youth are Europeans

April 5, 2022

Youth Diversity

April 5, 2022

Youth Participates

April 5, 2022

Youth Develops Capacity

April 5, 2022

Youth Creates Culture

April 5, 2022

Youth Makes Creative Economy & Innovation

March 30, 2022

Participates in the “Work and Study” Fair within Tirana EYC 2022

Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë në kuadër të titullit “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, që prej datës […]