PROKURIME

Lajmet e fundit mbi prokurimet e TiranaEYC2022.

6 Janar, 2023

Kërkesë për Ofertë “Rritja e Vizibilitetit të veprimtarisë dhe…

KËRKESË PËR OFERTË Lënda:  Kërkesë për Ofertë “Rritja e Vizibilitetit të veprimtarisë dhe realizimeve të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë në kuadër të […]
6 Janar, 2023

Kërkesë për ofertë “Blerje materiale promovuese (veshje) për…

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë “Blerje materiale promovuese (veshje) për Kongresin Rinor Kombëtar në kuadër të titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” […]
6 Janar, 2023

Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar

Lënda : Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar për Kongresin Rinor Kombëtar në kuadër të titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Skenografi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Skenografi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për shërbim “Staf për Performancën Artistike” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për shërbim “Staf për Performancën Artistike” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Audio” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Audio” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Ndriçimi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Ndriçimi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Video/Ledwall” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do të mbahet në “Pallati i Kongreseve” më datë 08.12.2022.

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Video/Ledwall” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
11 Nëntor, 2022

Ftesë për Ofertë Katering

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për “Shërbim Katering” për eventin “Eja n’Shpinë Tënde”  dhe  Konferencën “ Turizmi rajonal dhe të rinjtë e qyteteve tona”, të […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per “Performance Artistike”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për shërbim “Staf për Performancën Artistike” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per oferte “Marrje me qera Sistem Skenografi”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Skenografi” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per oferte “Marrje me qera Sistem Video/Ledwall”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Video/Ledwall” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per oferte ” Marrje me qera Sistem Ndricimi”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Ndriçimi” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per oferte ” Marrje me qera Sistem Audio”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Audio” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
2 Nëntor, 2022

Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar për COMEM-in

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar për COMEM-in, Ceremoninë e dhënies së Çmimit Kryeqyteti Evropian i rinisë 2025 dhe Eventin […]
1 Nëntor, 2022

Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor Kombëtar.

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor Kombëtar. Drejtuar:   […]
16 Shtator, 2022

“Shërbim Produksioni – Realizimi i 40 episodeve per podcast-in n’Rini”

Instituti për Zhillim dhe Edukim do të realizojë projektin “N’Rini” në kuadër të programit Tirana EYC 2022. Qellimi i N’Rini është të jetë një podcast që […]
9 Shtator, 2022

Ftesë për ofertë për “Verifikues Shpenzimesh për veprimtarinë e KRK në kuadër të zbatimit të Programit TEYC2022”

Ftesë për ofertë për “Verifikues Shpenzimesh për veprimtarinë e KRK në kuadër të zbatimit të Programit TEYC2022” Pozicioni: Verifikues Shpenzimesh për veprimtarinë e KRK në kuadër […]
17 Gusht, 2022

Shprehje Interesi per “Verifikues Shpenzimesh” për Përfituesit e “Thirrjes Direkte”

Shprehje Interesi per “Verifikues Shpenzimesh” për Përfituesit e “Thirrjes Direkte”   Pozicioni: “Verifikues Shpenzimesh” për Përfituesit e “Thirrjes Direkte” Vendi i punës: Shqipëri Shtrirja kohore e […]
8 Gusht, 2022

Ekspert finance për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022)

Thirrje për ekspert të jashtëm për “Ekspert Finance” në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert finance për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian […]
28 Qershor, 2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022 (Rishpallje)

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert i Jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare për programin “Tirana European Youth Capital […]
13 Qershor, 2022

Thirrje për shprehje interesi për “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” në kuadër të programit TEYC2022

Thirrje për shprehje interesi për “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” të programit “Tirana […]
13 Qershor, 2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert i Jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare për programin “Tirana European Youth Capital […]
31 Maj, 2022

Thirrje: Ekspert i jashtëm për Komunikimin Strategjik – Programi “Tirana European Youth Capital 2022” (rishpallje)

Pozicioni: Ekspert i jashtëm për Komunikimin Strategjik  për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
12 Maj, 2022

Kërkesë për Ofertë “konsulencë, ekspertizë dhe shërbime ligjore për…

Kërkesë për Ofertë “konsulencë, ekspertizë dhe shërbime ligjore për programin Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” për Kongresi Rinor Kombëtar. Forumi Rinor Evropian është platforma më […]
21 Mars, 2022

Kërkesë për Ofertë “Shërbime Dizajn Grafik, Promovim dhe Komunikim Strategjik Për Evente, Aktivitete dhe Fushata

Lënda:  Kërkesë për Ofertë “Shërbime Dizajn Grafik, Promovim dhe Komunikim Strategjik    Për Evente, Aktivitete Dhe Fushata” Drejtuar: Subjekteve që kanë veprimtari të tyre objektin e prokurimit. […]
21 Mars, 2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për “Komunikimin Strategjik” në kuadër të programit TEYC2022

Pozicioni: Ekspert të jashtëm për Komunikimin Strategjik  për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
21 Mars, 2022

Thirrje për Ekspert të Jashtëm për Komunikim dhe PR në kuadër të programit TEYC 2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Komunikim dhe PR në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert i Jashtëm për Komunikimin dhe PR për programin “Tirana European […]
10 Mars, 2022

Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor Kombëtar. Drejtuar:   […]
24 Shkurt, 2022

Kërkesë për Ofertë “Shërbime Marketing Digjital dhe Dizajni Grafik”.

Kërkesë për Ofertë Subjekti:  “Shërbime Marketing Digjital dhe Dizajni Grafik”. Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe e organizatave rinore në Europë, e themeluar në […]
22 Shkurt, 2022

Kërkesë për Ofertë “Mbulimi i Marketing-ut Digjital Nëpërmjet Videove Promovuese”.

KËRKESË PËR OFERTË “Mbulimi i Marketing-ut Digjital Nëpërmjet Videove Promovuese”. Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe e organizatave rinore në Europë, e themeluar në […]
21 Shkurt, 2022

Thirrje për Ekspert të Jashtëm për Vlerësimin e Projekt Ideve në kuadër në kuadër të programit TEYC2022

Pozicioni: Ekspert i jashtëm për vlerësim të projekt ideve për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022)  Vendi i […]
25 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë Mobilje zyre Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022)

KËRKESË PËR OFERTË Subjekti:      Kërkesë për Ofertë Mobilje zyre Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022) Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe […]
21 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë “Rritja e impaktit të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 në politikat e Bashkimit Evropian

KËRKESË PËR OFERTË  Subjekti:          Kërkesë për Ofertë “Rritja e impaktit të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 në politikat e Bashkimit Evropian”. Forumi Rinor […]
21 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë Pajisje Kompjuterike (IT) Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022)

KËRKESË PËR OFERTË   Subjekti:         Kërkesë për Ofertë Pajisje Kompjuterike (IT) Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022) Forumi Rinor Evropian është platforma më e […]
13 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë: Mirëmbajtja e faqes Web dhe Ndërtimi i Aplikacionit EYC 2022

FTESË PËR OFERTË Kërkesë për Ofertë: Mirëmbajtja e faqes Web dhe Ndërtimi i Aplikacionit nga Kongresi Rinor Kombëtar Subjekti: Kërkesë për Ofertë – Mirëmbajtja e faqes […]
4 Dhjetor, 2021

Ftesë Për Ofertë “Ambiente me Qera për zyrat e Kongresit…

FTESË PËR OFERTË Ambiente me Qera për zyrat e Kongresit Rinor Kombëtar (TEYC2022) Lënda:            Kërkesë për marrje me qira të ambienteve për zyra për akomodimin e […]