6 Janar, 2023

Kërkesë për Ofertë “Rritja e Vizibilitetit të veprimtarisë dhe…

KËRKESË PËR OFERTË Lënda:  Kërkesë për Ofertë “Rritja e Vizibilitetit të veprimtarisë dhe realizimeve të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë në kuadër të […]
6 Janar, 2023

Kërkesë për ofertë “Blerje materiale promovuese (veshje) për…

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë “Blerje materiale promovuese (veshje) për Kongresin Rinor Kombëtar në kuadër të titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” […]
6 Janar, 2023

Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar

Lënda : Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar për Kongresin Rinor Kombëtar në kuadër të titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Skenografi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Skenografi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për shërbim “Staf për Performancën Artistike” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për shërbim “Staf për Performancën Artistike” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Audio” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Audio” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Ndriçimi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Ndriçimi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Video/Ledwall” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do të mbahet në “Pallati i Kongreseve” më datë 08.12.2022.

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Video/Ledwall” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
11 Nëntor, 2022

Ftesë për Ofertë Katering

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për “Shërbim Katering” për eventin “Eja n’Shpinë Tënde”  dhe  Konferencën “ Turizmi rajonal dhe të rinjtë e qyteteve tona”, të […]