Konferenca Kombetare Konsortiumi “PUSHTET VENDOR – SHOQËRI CIVILE 2.0”

Konsortiumi ndërmjet organizatës Projekte Vullnetare Ndërkombëtare (PVN Albania), Kongresi Rinor Kombëtar (KRK), Service Civil International (SCI) dhe 8 Bashkive pilot të Tiranës, Shkodrës, Elbasanit, Korçës, Beratit, Lushnjes, Pogradecit dhe Tropojës, do te realizojnë konferencën kombëtare: “Pushtet Vendor – Shoqëri Civile 2.0, për vullnetarizëm të Qëndrueshëm Lokal”

Date

Maj 11 2022
Expired!

Time

11:30 - 13:15

Location

Hotel Tirana Internacional (Salla Ambret)

Organizer

PNV Albania

Comments are closed.