26 Nëntor, 2022

Për herë të parë Shqipëria në një Forum Evropian: Kongresi Rinor Kombëtar votohet në Forumin Rinor Evropian

Për herë të parë një rrjet rinor Shqiptar anëtarësohet në Forumin Rinor Evropian me statusin e Anëtarit Observues, që i jep Kongresit Rinor Kombëtar të drejtën […]
9 Nëntor, 2022

Arilda Lleshi, përfaqësuese e Shqipërisë në diskutimin e hapur me të rinjtë në Komisionin Evropian

Të rinjtë nga rajoni i Ballkani Perëndimor përfshirë dhe Ambasadorët e Rinj Evropianë (YEAs) shkëmbyen idetë e tyre me Drejtorin e Përgjithshëm Maciej Popowski pranë Drejtorisë […]