7th Forum EUSAIR: EU Strategy for the Adriatic and Ionian Region “EU-Youth-AIR cultural exchange”

Forumi EUSAIR do të mbledhë së bashku ministrat përgjegjës për punët e jashtme dhe fondet evropiane, zyrtarë të Komisionit Evropian, palët përkatëse të interesit dhe publikun e gjerë për të marrë pjesë në diskutimin e së ardhmes së Strategjisë dhe rolin e saj në adresimin e çështjeve kyçe në rajonin tonë. Në përputhje me faktin se viti 2022 është Viti i Rinisë së BE-së dhe Tirana është Kryeqyteti Europian i Rinisë 2022, një fokus i madh në sesionet e Forumit do t’i kushtohet rinisë dhe gjithëpërfshirjes në rajonin Adriatiko-Jonian.

Hourly Schedule

Dita 1 datë 16

9:00 - 18:00

Dita 2 datë 17

9:00 - 18:30

Dita 3 datë 18

9:00 - 18:30

Date

Maj 16 2022
Expired!

Time

09:00 - 18:30

Location

Maritim Hotel Plaza Tirana, Albania

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *