Human and Minority Rights Academy

Akademia për të Drejtat e Njeriut dhe të Minoriteteve është një aktivitet vjetor i organizuar që nga viti 2012 nga Grupi Shqiptar i të Drejtave të Njeriut (GSHDNJ). Këtë vit, në 11-vjetorin e saj, Akademia mbështetet nga UNFPA Albania nën koordinimin e rrjetit të organizatave “Youth Voice” dhe Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO) dhe do të zhvillohet në Voskopojë, nga data 30 gusht-3 shtator 2022.
Akademia synon të sigurojë dhe thellojë njohuritë e të rinjve për të drejtat e njeriut, mekanizmat për t’u angazhuar në një shoqëri demokratike duke respektuar dhe zbatuar siç duhet të drejtat e tyre, si dhe mjete për të ndërtuar shoqëri më gjithëpërfshirëse dhe paqësore.

Date

Gus 30 2022
Expired!

Time

All Day

Organizer

RYCO

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *