Regional Social Entrepreneurship Forum

Forumi organizohet si një fazë përfundimtare e ciklit të dytë të projektit të Inkubatorit Rajonal për Sipërmarrje Sociale, i mbështetur nga RYCO dhe Agjencia Franceze për Zhvillim dhe zbatuar nga një konsorcium i përbërë nga RYCO, PULSE SOS Group France, SEEYN, Instituti Francezs dhe OFAJ. .

Forumi do të mbledhë bizneset sociale të mbështetura nga projekti RISE, inkubatorët lokalë dhe palët e tjera të interesuara në fushën e sipërmarrjes sociale.

“RISE” është një projekt rajonal tre-vjeçar që synon të hapë hapësira të reja pajtimi për të rinjtë e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor përmes një programi rajonal për të mbështetur sipërmarrjen sociale. Kjo do t’u mundësojë drejtuesve të rinj të projektit të zhvillojnë zgjidhje inovative për të trajtuar sfidat me të cilat përballen komunitetet e tyre. Projekti synon të pasurojë ekosistemin rajonal duke mbështetur gjashtë struktura lokale në forcimin e aftësisë së tyre për të ofruar mbështetje për sipërmarrësit socialë. Gjashtë strukturat lokale ofrojnë një program mbështetës, të përbërë nga një fazë ideimi dhe inkubacioni rajonal dhe ndihmojnë më tej zhvillimin e një total prej 72 projektesh me ndikim.

Date

Sht 06 - 08 2022
Expired!

Time

All Day

Location

Rogner Hotel

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *