NEWS

Latest news about TiranaEYC2022.

4 Janar, 2022

Shtyhet Afati i Aplikimeve për Thirrjet e Hapura për Projekt Ide …

Shtyhet Afati i Aplikimeve për Thirrjet e Hapura për Projekt Ide dhe Bashkëpunëtorë –  Tirana EYC 2022 Ftohen organizatat e shoqërise civile, grupet jo formale, individët […]
24 Dhjetor, 2021

Pyetësor në kuadër të Programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022

Pyetësor në kuadër të Programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 Në kuadër të implementimit të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 (TEYC 2022), Kongresi […]
17 Dhjetor, 2021

Sesionet Informuese mbi Thirrje për Projekt Ide dhe Bashkëpunëtorë

Sesionet Informuese mbi ‘Thirrje për Projekt Ide dhe Bashkëpunëtorë’ në zbatim të programit Activ∞ për Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 Në kuadër të Tirana Kryeqyteti […]
9 Dhjetor, 2021

Thirrje për Bashkëpunëtorë në kuadër të Tirana European Youth Capital 2022

Thirrje për Bashkëpunëtorë Ftohen Organizatat e Shoqërisë Civile, grupet jo formale, individët dhe partnerët ndërkombëtarë të cilat kanë në fokus të punës së tyre rininë, të […]
9 Dhjetor, 2021

Thirrje për Projekt Ide në kuadër të ‘Tirana European Youth Capital 2022’

Data e publikimit të Thirrjes: 9 Dhjetor 2021 Afati për aplikime: 28 Janar 2022 Ftojmë Organizatat e Shoqërisë Civile, grupet Jo Formale dhe individë të cilat […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator Programi” Youth Create…

Pozicioni: Koordinator Programi “Youth create Culture” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022). Vendi i punës: […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator Programi” Youth Eco…

Pozicioni: Koordinator Programi “Youth Eco-Health” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator Programi ” Youth Space…

Pozicioni: Koordinator Programi “Youth Space” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Protokolli” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës i protokollit” për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e kontratës: […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Marketingu” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës i Marketingut” në Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Logjistike” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës Logjistike” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Pergjegjës i Mediave Sociale” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës i Medias Sociale” në Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Komunikimi” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës Komunikimi” në Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022) […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për Aplikim “Menaxher i PR dhe Marketing” për Tirana…

Pozicioni: “Menaxher i Marredhënieve me Publikun dhe i Marketingut” për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022) Vendi i […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Pergjegjës Finance” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës Finance” në Departamentin e Financës për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator për Menaxhimin e Aktiviteteve”

Pozicioni: “Koordinator për Menaxhimin e Aktiviteteve” në Departamentin e Logjistikës për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për Aplikim “Menaxher Finance” për Tirana…

Pozicioni: “Menaxher Finance” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator i Vullnetarëve” për Tirana…

Pozicioni: “Koordinator i Vullnetarëve” për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e kontratës: […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për Aplikim “Koordinator Eventesh” për Tirana…

Pozicioni: “Koordinator Eventesh” në Departamentin e Logjistikës për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Jurist” për Tirana Kryeqyteti

Pozicioni: “Jurist” për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e kontratës: 19 muaj […]