26 Mars, 2022

Ora e Tokës në “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Ashtu si çdo vit, edhe këtë herë mbrëmja e së shtunës së fundit të Marsit i kushtohet shtëpisë tonë të përbashkët, Tokës. Së bashku me mbi […]
31 Maj, 2022

Thirrje: Ekspert i jashtëm për Komunikimin Strategjik – Programi “Tirana European Youth Capital 2022” (rishpallje)

Pozicioni: Ekspert i jashtëm për Komunikimin Strategjik  për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
22 Korrik, 2022

Lista e subjekteve “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve”

Lista e subjekteve “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” Më poshtë lista e subjekteve të cilët janë pranuar nga KRK-TEYC2022 për tu përzgjedhur nga Përfituesit e […]
8 Gusht, 2022

Ekspert finance për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022)

Thirrje për ekspert të jashtëm për “Ekspert Finance” në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert finance për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian […]
4 Tetor, 2022

Shtyhet deri më 20 Tetor aplikimi për anëtarësimin e të rinjve në Bordin Këshillimor të Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 (TEYC22)

THIRRJE E HAPUR Shtyhet deri më 20 Tetor aplikimi për anëtarësimin e të rinjve në Bordin Këshillimor të Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 (TEYC22)  Informacion […]
30 Dhjetor, 2022

“Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”: Një fillim i ri në fund të një rrugëtimi…

2022-it po i vjen fundi! Një vit i veçantë në të gjitha aspektet! Një vit dedikuar atyre që janë të mbushur me ëndrra, atyre që shohin […]
17 Shkurt, 2023

Një hapësirë e re rinore në qytet – Tok me ne #SiN’Shpi

Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë dhe në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 inaguruan hapësirën më të re rinore në […]