20 Qershor, 2022

Profesionistë të rinj nga DG Near vizitojnë Tiranën, Kryeqytetin Evropian të Rinisë 2022

Të rinj profesionistë nga DG Near vizituan sot Tiranan, Kryeqytetin Evropian të Rinisë 2022. Ata diskutuan mbi tematika që janë mjaft me interes në Ballkan dhe […]