27 Maj, 2022

Bootcamp Inovacioni; 50 të rinj zhvilluan 48 orë kreative. Njihuni me idenë fituese

Në kuadër të “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” dhe në bashkëpunim me Kongresin Rinor Kombëtar, Raiffeisen Bank organizoi Bootcamp Inovacioni me fokus ESG (Mjedis, Social, […]