14 Tetor, 2022

“Aromë Spanje”, koncerti i veçantë nën tingujt spanjollë plot ritëm

Krijimtaria europiane, sidomos ajo spanjolle mban nje peshë të madhe në krijimtarinë botërore të muzikës klasike dhe jo vetëm. Vallet, meloditë, ritmi, muzika tradicionale e këtij […]