12 Shtator, 2022

Shqipëria këtë verë si asnjëherë më parë, qytetet gëluan nga energjia dhe pozitiviteti i të rinjve  

Muaji gusht këtë herë Tiranën e ka gjetur duke gëluar nga energjia e të rinjve. Sigurisht që nuk mund të ndodhte ndryshe këtë herë, sepse është […]
11 Tetor, 2022

Kongresi Rinor Kombëtar për herë të parë me përfaqësues në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së “Paqe në kohë Krize”

Kongresi Rinor Kombëtar për herë të parë pati përfaqësues në eventin e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së “Paqe në kohë Krize” (Peace in Times of Crisies) […]