3 Dhjetor, 2022

Roli dhe fuqizimi i të rinjve në Integrimin Evropian: KRK dhe CDI diskutojnë me përfaqësues të Institucioneve Evropiane në Bruksel

Kongresi Rinor Kombëtar  në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë (Tirana EYC 2022) u takua me përfaqësues të institucioneve evropiane në Belgjikë, përgjatë 30 […]
9 Nëntor, 2022

Arilda Lleshi, përfaqësuese e Shqipërisë në diskutimin e hapur me të rinjtë në Komisionin Evropian

Të rinjtë nga rajoni i Ballkani Perëndimor përfshirë dhe Ambasadorët e Rinj Evropianë (YEAs) shkëmbyen idetë e tyre me Drejtorin e Përgjithshëm Maciej Popowski pranë Drejtorisë […]
8 Nëntor, 2022

(Op-ed) Ergys Gezka, Menaxher Programi: Programi i Tirana EYC 2022, energjia e një viti mbushur me mundësi për të rinjtë.

(Op-ed) Ergys Gezka, Menaxher Programi: Programi i Tirana EYC 2022, energjia e një viti mbushur me mundësi për të rinjtë. Jemi në muajin e njëmbëdhjetë të […]
17 Tetor, 2022

Kongresi Rinor Kombëtar bëhet pjesë e edicionit të vitit 2022 për Ditët e Rinisë

Në datat 10 dhe 12 Tetor, Kongresi Rinor Kombëtar në kuadër të programit Tirana EYC 2022 u bë pjesë e aktiviteteve të organizuar në kuadër të […]
7 Tetor, 2022

Thirrje per Artikuj në kuadër të Platformës Connecting Youth (Tetor 2022)

A e dini se thirrja për artikuj dhe punime nga të rinjtë do të kthehet tashmë në një traditë si pjesë e platformës Connecting Youth, ku […]
4 Tetor, 2022

Shtyhet deri më 20 Tetor aplikimi për anëtarësimin e të rinjve në Bordin Këshillimor të Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 (TEYC22)

THIRRJE E HAPUR Shtyhet deri më 20 Tetor aplikimi për anëtarësimin e të rinjve në Bordin Këshillimor të Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 (TEYC22)  Informacion […]
8 Shtator, 2022

Tirana EYC 2022 – KRK Mikpret Delegacionin nga Vjena

Tirana si Kryeqyteti Evropian i Rinisë (EYC) 2022, përtej programit të gjerë me më shumë se 1000 aktivitete gjatë gjithë vitit po fuqizon të rinjtë si […]
5 Shtator, 2022

Tirana EYC 2022, një vit ndryshe, në Bled Strategic Times Magazine

Bled Strategic Times Magazine 2022, këtë vit ka në fokus një artikull nga Drejtoresha Ekzekutive e Kongresit Rinor Kombëtar znj. Dafina Peci. Bëhet fjalë për angazhimet […]
3 Shtator, 2022

BSF 2022: Në Fokus Demokracia dhe të Drejtat e Njeriut

Kongresi Rinor Kombëtar dhe përfaqësues të ekipit Tirana EYC 2022 – KRK morën pjesë në Forumin Strategjik në Bled të Sllovenisë, i cili u mbajt më […]