28 Shtator, 2022

Roli i shoqërisë civile në politikbërje, organizohet edicioni i 8-të i Tirana Connectivity Forum

Prej tre ditësh po zhvillohet edicioni i 8-të i Tirana Connectivity Forum, duke bërë bashkë vendimmarrës, politikanë, financierë, think tanke, institucione të BE-së dhe grupe interesi […]