27 Tetor, 2022

3 muralet e reja në Tiranë dedikuar titullit “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Tre murale të reja, frymëzuese artistike finalizuan sot Mural Art në Tiranë. Ky është një nga eventet më të mëdha artistike në kryeqytet dhe këtë vit […]