17 Tetor, 2022

Koncerti i veçantë; Banda muzikore “Just Trio” sjell albumin e parë “Melancholy”

Banda muzikore “Just Trio” solli albumin e parë të saj Melancholy, të cilin e prezantuan i kompozuar në modet e muzikës Ballkanase dhe folkun Shqiptar, duke […]