27 Prill, 2022

Ceremonia hapëse e “Java e Paqes 2022”; Njihuni me agjendën e aktiviteteve nga 26 Prilli deri më 1 Maj

Java e Paqes 2022 është seria e aktiviteteve të rradhës që organizohet nga UN Association Albania me mbështetjen e Kongresit Rinor Kombëtar në kuadër të Tirana […]
10 Maj, 2022

Kongresi Rinor Kombëtar dhe Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi

Kongresi Rinor Kombëtar (KRK) dhe Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim (CDI) nënshkruan një Memorandum Bashkëpunimi më 9 Maj, duke bërë një hap të rëndësishëm përpara në […]
10 Maj, 2022

Dita e Evropës 2022; Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë dhe Ambasadorët e Rinj Evropianë

Në Ditën e Evropës (9 Maj), datë që përkujton nënshkrimin e deklaratës historike Schuman bazuar në parimet thelbësore të paqes dhe solidaritetit, u zhvilluan pranë Pedonales […]
27 Maj, 2022

Bootcamp Inovacioni; 50 të rinj zhvilluan 48 orë kreative. Njihuni me idenë fituese

Në kuadër të “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” dhe në bashkëpunim me Kongresin Rinor Kombëtar, Raiffeisen Bank organizoi Bootcamp Inovacioni me fokus ESG (Mjedis, Social, […]
17 Qershor, 2022

Sipërmarrja dhe inovacioni/ Michael Mizrahi: Të rinjtë shqiptarë të realizojnë ëndrrat e tyre dhe të zhvillojnë vendin

Sipërmarrja dhe Inovacioni ishin temat e diskutimit në Javën e Izraelit, një iniciativë që vjen në bashkëpunim me Ambasadën e Izraelit në Tiranë, Kongresit Rinor Kombëtar […]
9 Korrik, 2022

Thirrje për Aplikime – Connecting Youth Platform

A je një i/e ri/e i/e apasionuar pas politikave rinore, bashkëpunimit rajonal dhe integrimit europian? Atëhëre kjo mundësi është për ty. Kongresi Rinor Kombëtar, si partneri […]
14 Korrik, 2022

Politikat Rinore: Bashkëbisedim i të rinjve të Tiranës me deputetin gjerman z. Adis Ahmetovic

Roli i të rinjve është një element integral në zhvillimin e politikave. Pjesëmarrja e tyre aktive në vendimmarrje dhe proçese politikëbërëse ndërton qytetarë të angazhuar dhe […]
25 Korrik, 2022

Drejtoresha Ekzekutive e KRK nderohet me çmimin “Ambasadore Rinore e Paqes” (op-ed)

Më 11 Qershor 2022, Kosova ishte mikpritëse e Konferencës së “Balkan Leadership” me temën “Paqja, Siguria dhe Zhvillimi në Ballkanin Perëndimor”. Të ftuar në këtë konferencë […]
25 Korrik, 2022

“Thirrje për Paqe” – Të rinjtë publikojnë rekomandimet e tyre

Java e Paqes 2022 ishte seria e aktiviteteve organizuar nga UN Association Albania me mbështetjen e Kongresit Rinor Kombëtar në kuadër të Tirana Kryeqyteti Evropian i […]