11 Tetor, 2022

Për herë të parë në Shqipëri organizohet Samiti Rajonal për të rinjtë me dhe pa aftësi të kufizuara të apasionuar pas sportit

Tirana mirëpriti për herë të parë, të rinj me dhe pa aftësi të kufizuara intelektuale në një Samit dedikuar rinisë për Sportin për Gjithëpërfshirje, i cili […]