12 Shkurt, 2022

Mbahet Ceremonia e Hapjes së “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Mbahet Ceremonia e Hapjes së “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” Në një event enkas për të rinjtë, Kongresi Rinor Kombëtar organizoi ceremoninë e hapjes së […]
26 Mars, 2022

Ora e Tokës në “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Ashtu si çdo vit, edhe këtë herë mbrëmja e së shtunës së fundit të Marsit i kushtohet shtëpisë tonë të përbashkët, Tokës. Së bashku me mbi […]
28 Mars, 2022

Ekspozita unike e artistit grek që solli copëza jete nga Tirana: “We are our Heroes”

Ekspozita e veçantë e artistit grek Same 84 e kuruar nga piktori Helidon Haliti dhe Kyriakos Iosifidis vjen në Tiranë enkas për titullin “Tirana, Kryeqyteti Evropian […]
1 Prill, 2022

Nis Akademia “U4Politics 2.0″: Risitë e këtij viti

Nis sezoni i dytë i Akademisë “U4Politics 2.0_Politic’s never been that cool!”, një iniciativë e zhvilluar nga Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim të ngushtë me Fondacionin […]
9 Prill, 2022

Edicioni i Pestë “Shtigje Rinore 2022’’ sjell në Tiranë të rinj nga Ballkani Perëndimor

Ombrellës të aktiviteteve për Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022, i bashkohen 24 të rinj nga rajoni i Ballkanit Perëndimor që vijnë në Tiranë në datat […]
20 Prill, 2022

NATO Run Tirana, maratona me kauzën e veçantë “Unë vrapoj për një hero. Heroi im është një grua”

Organizata Rinia e Atlantikut të Veriut nën mbështetjen e Divisionit të Diplomacisë Publike të NATO si dhe ne kuadër të aktiviteteve të Tirana European Youth Capital […]
21 Prill, 2022

Rinia është Evropiane: Kongresi Rinor Kombëtar viziton Ambasadën e Shqipërisë në Bruksel

Ekipi i Tirana EYC 2022 pranë Kongresit Rinor Kombëtar vizitoi Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Bruksel, Belgjikë, në një ceremoni pritjeje dedikuar titullit dhe Kongresit […]
22 Prill, 2022

Rinia është Evropiane: Kongresi Rinor Kombëtar diskuton me përfaqësues të BE

Kongresi Rinor Kombëtar  në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë (Tirana EYC 2022) u takua me përfaqësues të institucioneve evropiane dhe organizatave të shoqërisë […]
27 Prill, 2022

Ceremonia hapëse e “Java e Paqes 2022”; Njihuni me agjendën e aktiviteteve nga 26 Prilli deri më 1 Maj

Java e Paqes 2022 është seria e aktiviteteve të rradhës që organizohet nga UN Association Albania me mbështetjen e Kongresit Rinor Kombëtar në kuadër të Tirana […]