1 Gusht, 2022

Ke një histori për të treguar? Mëso më shumë për fushatën ‘Stories that matter’

Nëse je i ri dhe ke një histori frymëzuese për të treguar, bëhu pjesë e fushatës së Kongresit Rinor Kombëtar, në kuadër të titullit “Tirana, Kryeqyteti […]