18 Korrik, 2022

Tirana dhe Korça pushtohen nga tingujt e Jazz; 5 netët e magjishme të festivalit “Gjon Mili, Jazz&Blues”

5 netë festivali “Gjon Mili, Jazz&Blues” mbajti mbëthyer adhuruesit e kësaj rryme në Tiranë dhe Korçë. Nën moderimin e Stenaldo Mëhillit dhe Elona Islamajt, në datat […]