7 Tetor, 2022

“Tirana Gate 2022”, Koordinatorja e TEYC 2022: “Më shumë përfshirje e shkrimtarëve të rinj”

“Tirana Gate 2022”, edicioni i dytë i Festivalit Ndërkombëtar të të Rinjve, po zhvillohet për tre ditë me radhë, 5, 6 dhe 7 Tetor në Muzeun […]