7 Korrik, 2022

FOTOT/ Sheshi Skënderbej kthehet në një skenë gjigante vallëzimi; Eno Peçi bën bashkë qindra të rinj nën magjinë e valsit vienez

Mbrëmjen e djeshme Sheshi Skënderbej u shndërrua në një skenë baleti, me plot të rinj dhe të reja. Nën tingujt e muzikës, në një mbrëmje magjike […]