14 Korrik, 2022

Përfundon Edicioni i V i Re-Debate, Kampionati Kombëtar i Debatit: Shkolla “Harry T. Fultz” fituese e vendit të parë!

Pas një rrugëtimi të gjatë në 61 Bashki dhe me pjesëmarrjen e 100 shkollave, Organizata LIBURNETIK ka përfunduar me sukses edicionin e pestë të Re-Debate, Kampionatit […]