10 Maj, 2022

Dita e Evropës 2022; Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë dhe Ambasadorët e Rinj Evropianë

Në Ditën e Evropës (9 Maj), datë që përkujton nënshkrimin e deklaratës historike Schuman bazuar në parimet thelbësore të paqes dhe solidaritetit, u zhvilluan pranë Pedonales […]
19 Maj, 2022

“EUSAIR 2022”, sfidat e reja në rajonin e Adriatikut dhe Jonit

EUSAIR (Strategjia e BE-së për Rajonin e Adriatikut dhe Jonit) është a Strategjia makro-rajonale që bashkon 10 vende që përpiqen të gjejnë zgjidhje për sfidat në […]
19 Maj, 2022

Nis Festivali Ndërkombëtar i artit i të rinjve, shpërndahen çmime për artistët pjesëmarrës

Festivali Kontemporan Ndërkombëtar i Tiranës i organizuar nga VIZART, mbështetur nga Kongresi Rinor Kombëtar në kuadër të programit “Tirana Kryeqytet Europian i Rinisë 2022”, sjell në […]
17 Qershor, 2022

Sipërmarrja dhe inovacioni/ Michael Mizrahi: Të rinjtë shqiptarë të realizojnë ëndrrat e tyre dhe të zhvillojnë vendin

Sipërmarrja dhe Inovacioni ishin temat e diskutimit në Javën e Izraelit, një iniciativë që vjen në bashkëpunim me Ambasadën e Izraelit në Tiranë, Kongresit Rinor Kombëtar […]
30 Qershor, 2022

Tirana EYC 2022 mirëpret Eurodesk Italy. Në fokus puna për titullin “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Kongresi Rinor Kombëtar ka mirëpritur gjatë këtyre ditëve rrjetin EURODESK nga Italia, të cilët kanë organizuar një vizitë studimore pranë titullit “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. […]
12 Korrik, 2022

Jeni gati për “Gjon Mili, Jazz&Blues Festival”? Njihuni me artistët që do performojnë në Tiranë dhe Korçë

Në datat 12, 13, 14, korrik vjen në Tiranë festivali “Gjon Mili, Jazz&Blues” si dhe në Korçë në datat 15-16 Korrik. Shijoni magjinë e muzikës Jazz […]
24 Gusht, 2022

40 të rinj nga diaspora eksploruan rrënjët e tyre shqiptare

40 të rinj të moshës nga 18 deri në 24 vjeç u përzgjodhën për të qenë pionierët e përvojës së parë OriginAL në Shqipëri dhe Kosovë. […]
12 Shtator, 2022

Shqipëria këtë verë si asnjëherë më parë, qytetet gëluan nga energjia dhe pozitiviteti i të rinjve  

Muaji gusht këtë herë Tiranën e ka gjetur duke gëluar nga energjia e të rinjve. Sigurisht që nuk mund të ndodhte ndryshe këtë herë, sepse është […]
14 Tetor, 2022

“N’Rini”, njihuni me emisionin dedikuar vetëm të rinjve në kuadër të “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Ka nisur emisioni më i ri “N’Rini”, me plot të qeshura, argëtim, diskutime, për qejf si n’rini në kuadër të titullit “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë […]