8 Shtator, 2022

TRocks më 10 Shtator në Tiranë, koncerti më i madh rock bën bashkë këngëtarët e njohur shqiptarë

Pas performancës së djeshme të Rita Orës dhe organizimit të Sunny Hill Festival pak ditë më parë, kryeqyteti do të përjetojë një tjetër koncert me emrat […]