25 Tetor, 2021

Thirrje për aplikim “CEO” për Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022

Thirrje për aplikim, CEO për “Tirana Kryeqyteti Evropians i Rinisë 2022”   Pozicioni: CEO- për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana –Kryeqyteti Evropian i […]
25 Tetor, 2021

Thirrje për aplikim “Anëtar i Bordit Drejtues” për Tirana Kryeqyteti…

Thirrje për aplikim “Anëtar i Bordit Drejtues” për Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022   Programi: Qyteti i Tiranës u vlerësua nga European Youth Forum, me […]
1 Nëntor, 2021

Profilet e kandidaturave “Anëtar i Bordit Drejtues” për Tirana …

3 Nëntor, 2021

Rezultatet e votimeve “Anëtar i Bordit Drejtues” për Tirana …

19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Menaxher Monitorimi dhe Vleresimi” për Tirana…

Pozicioni: “Menaxher Monitorimi dhe Vlerësimi” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Eropian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Grantesh” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës për Grantet” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Asistent Logjistike” për Tirana…

Pozicioni: “Asistent Logjistike” në Departamentin e Logjistikës për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për Aplikim “Koordinator Eventesh” për Tirana…

Pozicioni: “Koordinator Eventesh” në Departamentin e Logjistikës për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator i Vullnetarëve” për Tirana…

Pozicioni: “Koordinator i Vullnetarëve” për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e kontratës: […]