19 Maj, 2022

“EUSAIR 2022”, sfidat e reja në rajonin e Adriatikut dhe Jonit

EUSAIR (Strategjia e BE-së për Rajonin e Adriatikut dhe Jonit) është a Strategjia makro-rajonale që bashkon 10 vende që përpiqen të gjejnë zgjidhje për sfidat në […]