12 Korrik, 2022

Jeni gati për “Gjon Mili, Jazz&Blues Festival”? Njihuni me artistët që do performojnë në Tiranë dhe Korçë

Në datat 12, 13, 14, korrik vjen në Tiranë festivali “Gjon Mili, Jazz&Blues” si dhe në Korçë në datat 15-16 Korrik. Shijoni magjinë e muzikës Jazz […]