26 Tetor, 2022

Labirinti i Migracionit, instalacioni i veçantë i vendosur në Sheshin Skënderbej

Labirinti i Migracionit, instalacioni i veçantë i ndërtuar nga GIZ Albania do të qendrojë nga data 25 deri më 31 Tetor 2022 në Sheshin Skënderbej. Ky […]
3 Nëntor, 2022

Konferenca ndërkombëtare e marketingut dixhital Allweb rikthehet në Shqipëri në kuadër të vitit dedikuar rinisë

Allweb Albania u rikthye në Shqipëri këtë nëntor, pas dy vitesh! Këtë herë ky aktivitet u mbështet nga Kongresi Rinor Kombëtar dhe Bashkia Tiranë në kuadër […]
21 Nëntor, 2022

Thirrje per Artikuj në kuadër të Platformës Connecting Youth

Tashmë rubrika jonë e blogut është kthyer në një traditë. Kongresi Rinor Kombëtar si pjesë e Platformës Connecting Youth hap thirrjen për artikuj për të gjithë […]