22 Korrik, 2022

Lista e subjekteve “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve”

Lista e subjekteve “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” Më poshtë lista e subjekteve të cilët janë pranuar nga KRK-TEYC2022 për tu përzgjedhur nga Përfituesit e […]
28 Qershor, 2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022 (Rishpallje)

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert i Jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare për programin “Tirana European Youth Capital […]
13 Qershor, 2022

Thirrje për shprehje interesi për “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” në kuadër të programit TEYC2022

Thirrje për shprehje interesi për “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” të programit “Tirana […]
13 Qershor, 2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert i Jashtëm për Marrëdhëniet Ndërkombëtare për programin “Tirana European Youth Capital […]
12 Maj, 2022

Kërkesë për Ofertë “konsulencë, ekspertizë dhe shërbime ligjore për…

Kërkesë për Ofertë “konsulencë, ekspertizë dhe shërbime ligjore për programin Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” për Kongresi Rinor Kombëtar. Forumi Rinor Evropian është platforma më […]
15 Mars, 2022

Njoftim për Thirrjen e Hapur për Projekt Ide në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022

Njoftim për Thirrjen e Hapur për Projekt Ide në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 Pas një numri rekord aplikimesh për Thirrjen e […]
10 Mars, 2022

Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor Kombëtar. Drejtuar:   […]
24 Shkurt, 2022

Kërkesë për Ofertë “Shërbime Marketing Digjital dhe Dizajni Grafik”.

Kërkesë për Ofertë Subjekti:  “Shërbime Marketing Digjital dhe Dizajni Grafik”. Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe e organizatave rinore në Europë, e themeluar në […]
22 Shkurt, 2022

Kërkesë për Ofertë “Mbulimi i Marketing-ut Digjital Nëpërmjet Videove Promovuese”.

KËRKESË PËR OFERTË “Mbulimi i Marketing-ut Digjital Nëpërmjet Videove Promovuese”. Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe e organizatave rinore në Europë, e themeluar në […]