4 Dhjetor, 2021

Ftesë Për Ofertë “Ambiente me Qera për zyrat e Kongresit…

FTESË PËR OFERTË Ambiente me Qera për zyrat e Kongresit Rinor Kombëtar (TEYC2022) Lënda:            Kërkesë për marrje me qira të ambienteve për zyra për akomodimin e […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator Programi” Youth Create…

Pozicioni: Koordinator Programi “Youth create Culture” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022). Vendi i punës: […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator Programi” Youth Eco…

Pozicioni: Koordinator Programi “Youth Eco-Health” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator Programi ” Youth Space…

Pozicioni: Koordinator Programi “Youth Space” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Protokolli” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës i protokollit” për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e kontratës: […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Marketingu” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës i Marketingut” në Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Logjistike” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës Logjistike” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Pergjegjës i Mediave Sociale” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës i Medias Sociale” në Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Komunikimi” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës Komunikimi” në Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022) […]