17 Qershor, 2022

Sipërmarrja dhe inovacioni/ Michael Mizrahi: Të rinjtë shqiptarë të realizojnë ëndrrat e tyre dhe të zhvillojnë vendin

Sipërmarrja dhe Inovacioni ishin temat e diskutimit në Javën e Izraelit, një iniciativë që vjen në bashkëpunim me Ambasadën e Izraelit në Tiranë, Kongresit Rinor Kombëtar […]
27 Maj, 2022

Bootcamp Inovacioni; 50 të rinj zhvilluan 48 orë kreative. Njihuni me idenë fituese

Në kuadër të “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” dhe në bashkëpunim me Kongresin Rinor Kombëtar, Raiffeisen Bank organizoi Bootcamp Inovacioni me fokus ESG (Mjedis, Social, […]
25 Maj, 2022

Workshop: “Promovimi i Iniciativave Socio-Ekologjike”

Pranë zyrave të Kongresit Rinor Kombëtar – Tirana EYC 2022 u mbajt workshopi koordinues i rradhës në kuadër të iniciativës “Promovimi i Iniciativave Socio-Ekologjike” që zhvillohet […]
19 Maj, 2022

Nis Festivali Ndërkombëtar i artit i të rinjve, shpërndahen çmime për artistët pjesëmarrës

Festivali Kontemporan Ndërkombëtar i Tiranës i organizuar nga VIZART, mbështetur nga Kongresi Rinor Kombëtar në kuadër të programit “Tirana Kryeqytet Europian i Rinisë 2022”, sjell në […]
19 Maj, 2022

“EUSAIR 2022”, sfidat e reja në rajonin e Adriatikut dhe Jonit

EUSAIR (Strategjia e BE-së për Rajonin e Adriatikut dhe Jonit) është a Strategjia makro-rajonale që bashkon 10 vende që përpiqen të gjejnë zgjidhje për sfidat në […]
10 Maj, 2022

Dita e Evropës 2022; Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë dhe Ambasadorët e Rinj Evropianë

Në Ditën e Evropës (9 Maj), datë që përkujton nënshkrimin e deklaratës historike Schuman bazuar në parimet thelbësore të paqes dhe solidaritetit, u zhvilluan pranë Pedonales […]
20 Prill, 2022

NATO Run Tirana, maratona me kauzën e veçantë “Unë vrapoj për një hero. Heroi im është një grua”

Organizata Rinia e Atlantikut të Veriut nën mbështetjen e Divisionit të Diplomacisë Publike të NATO si dhe ne kuadër të aktiviteteve të Tirana European Youth Capital […]
1 Prill, 2022

Nis Akademia “U4Politics 2.0″: Risitë e këtij viti

Nis sezoni i dytë i Akademisë “U4Politics 2.0_Politic’s never been that cool!”, një iniciativë e zhvilluar nga Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim të ngushtë me Fondacionin […]