12 Korrik, 2022

Jeni gati për “Gjon Mili, Jazz&Blues Festival”? Njihuni me artistët që do performojnë në Tiranë dhe Korçë

Në datat 12, 13, 14, korrik vjen në Tiranë festivali “Gjon Mili, Jazz&Blues” si dhe në Korçë në datat 15-16 Korrik. Shijoni magjinë e muzikës Jazz […]
14 Korrik, 2022

Politikat Rinore: Bashkëbisedim i të rinjve të Tiranës me deputetin gjerman z. Adis Ahmetovic

Roli i të rinjve është një element integral në zhvillimin e politikave. Pjesëmarrja e tyre aktive në vendimmarrje dhe proçese politikëbërëse ndërton qytetarë të angazhuar dhe […]
14 Korrik, 2022

Përfundon Edicioni i V i Re-Debate, Kampionati Kombëtar i Debatit: Shkolla “Harry T. Fultz” fituese e vendit të parë!

Pas një rrugëtimi të gjatë në 61 Bashki dhe me pjesëmarrjen e 100 shkollave, Organizata LIBURNETIK ka përfunduar me sukses edicionin e pestë të Re-Debate, Kampionatit […]
15 Korrik, 2022

Dita Botërore e Aftësive Rinore: E ardhmja e shoqërisë matet me aftësitë e të rinjve

Në frontin e së ardhmes, gjithnjë e më shumë profesionet po ndryshojnë, dhe nevojat e tregut janë shtysa kryesore e këtyre metamorfozave. Në qendër të gjithë […]
18 Korrik, 2022

Tirana dhe Korça pushtohen nga tingujt e Jazz; 5 netët e magjishme të festivalit “Gjon Mili, Jazz&Blues”

5 netë festivali “Gjon Mili, Jazz&Blues” mbajti mbëthyer adhuruesit e kësaj rryme në Tiranë dhe Korçë. Nën moderimin e Stenaldo Mëhillit dhe Elona Islamajt, në datat […]
22 Korrik, 2022

Nëse nuk ke plane për sot, shko te “Tirana N’trip”

Është e premte dhe nuk keni asnjë plan? Nwse jeni tw apasionuar pas muzikws elektronike merrni miqtë dhe shkoni te Parku i Liqenit Artificial të Tiranës […]
22 Korrik, 2022

Lista e subjekteve “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve”

Lista e subjekteve “Verifikues Shpenzimesh për Përfituesit e Granteve” Më poshtë lista e subjekteve të cilët janë pranuar nga KRK-TEYC2022 për tu përzgjedhur nga Përfituesit e […]
25 Korrik, 2022

Drejtoresha Ekzekutive e KRK nderohet me çmimin “Ambasadore Rinore e Paqes” (op-ed)

Më 11 Qershor 2022, Kosova ishte mikpritëse e Konferencës së “Balkan Leadership” me temën “Paqja, Siguria dhe Zhvillimi në Ballkanin Perëndimor”. Të ftuar në këtë konferencë […]
25 Korrik, 2022

“Thirrje për Paqe” – Të rinjtë publikojnë rekomandimet e tyre

Java e Paqes 2022 ishte seria e aktiviteteve organizuar nga UN Association Albania me mbështetjen e Kongresit Rinor Kombëtar në kuadër të Tirana Kryeqyteti Evropian i […]