11 Tetor, 2022

Kongresi Rinor Kombëtar për herë të parë me përfaqësues në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së “Paqe në kohë Krize”

Kongresi Rinor Kombëtar për herë të parë pati përfaqësues në eventin e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së “Paqe në kohë Krize” (Peace in Times of Crisies) […]
14 Tetor, 2022

“Aromë Spanje”, koncerti i veçantë nën tingujt spanjollë plot ritëm

Krijimtaria europiane, sidomos ajo spanjolle mban nje peshë të madhe në krijimtarinë botërore të muzikës klasike dhe jo vetëm. Vallet, meloditë, ritmi, muzika tradicionale e këtij […]
14 Tetor, 2022

“N’Rini”, njihuni me emisionin dedikuar vetëm të rinjve në kuadër të “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Ka nisur emisioni më i ri “N’Rini”, me plot të qeshura, argëtim, diskutime, për qejf si n’rini në kuadër të titullit “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë […]
17 Tetor, 2022

Koncerti i veçantë; Banda muzikore “Just Trio” sjell albumin e parë “Melancholy”

Banda muzikore “Just Trio” solli albumin e parë të saj Melancholy, të cilin e prezantuan i kompozuar në modet e muzikës Ballkanase dhe folkun Shqiptar, duke […]
17 Tetor, 2022

Kongresi Rinor Kombëtar bëhet pjesë e edicionit të vitit 2022 për Ditët e Rinisë

Në datat 10 dhe 12 Tetor, Kongresi Rinor Kombëtar në kuadër të programit Tirana EYC 2022 u bë pjesë e aktiviteteve të organizuar në kuadër të […]
26 Tetor, 2022

Labirinti i Migracionit, instalacioni i veçantë i vendosur në Sheshin Skënderbej

Labirinti i Migracionit, instalacioni i veçantë i ndërtuar nga GIZ Albania do të qendrojë nga data 25 deri më 31 Tetor 2022 në Sheshin Skënderbej. Ky […]
27 Tetor, 2022

3 muralet e reja në Tiranë dedikuar titullit “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Tre murale të reja, frymëzuese artistike finalizuan sot Mural Art në Tiranë. Ky është një nga eventet më të mëdha artistike në kryeqytet dhe këtë vit […]
1 Nëntor, 2022

Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor Kombëtar.

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor Kombëtar. Drejtuar:   […]
2 Nëntor, 2022

Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar për COMEM-in

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar për COMEM-in, Ceremoninë e dhënies së Çmimit Kryeqyteti Evropian i rinisë 2025 dhe Eventin […]