3 Nëntor, 2022

Konferenca ndërkombëtare e marketingut dixhital Allweb rikthehet në Shqipëri në kuadër të vitit dedikuar rinisë

Allweb Albania u rikthye në Shqipëri këtë nëntor, pas dy vitesh! Këtë herë ky aktivitet u mbështet nga Kongresi Rinor Kombëtar dhe Bashkia Tiranë në kuadër […]
8 Nëntor, 2022

(Op-ed) Ergys Gezka, Menaxher Programi: Programi i Tirana EYC 2022, energjia e një viti mbushur me mundësi për të rinjtë.

(Op-ed) Ergys Gezka, Menaxher Programi: Programi i Tirana EYC 2022, energjia e një viti mbushur me mundësi për të rinjtë. Jemi në muajin e njëmbëdhjetë të […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per oferte ” Marrje me qera Sistem Audio”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Audio” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per oferte ” Marrje me qera Sistem Ndricimi”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Ndriçimi” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per oferte “Marrje me qera Sistem Video/Ledwall”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Video/Ledwall” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per oferte “Marrje me qera Sistem Skenografi”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Skenografi” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
9 Nëntor, 2022

Arilda Lleshi, përfaqësuese e Shqipërisë në diskutimin e hapur me të rinjtë në Komisionin Evropian

Të rinjtë nga rajoni i Ballkani Perëndimor përfshirë dhe Ambasadorët e Rinj Evropianë (YEAs) shkëmbyen idetë e tyre me Drejtorin e Përgjithshëm Maciej Popowski pranë Drejtorisë […]
9 Nëntor, 2022

Kerkese per “Performance Artistike”

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për shërbim “Staf për Performancën Artistike” për eventin “Ceremonia e Ndarjes së Çmimit European Youth Capital 2025”, i cili do […]
10 Nëntor, 2022

Gersi Troka, djali me sindromën down renditet në dhjetëshen si notari më i mirë në botë

Gersi Troka, djali me sindromën down përfaqësoi Shqipërinë në Kampionatin Botëror të Notit për Personat me Sindromën Down(DSISO)i cili u zhvillua në Albufeira-Portugali. Gersi u rendit […]