26 Korrik, 2022

KRK dhe KAS organizojnë Workshop mbi Integrimin e Perspektivave Rinore – Ligji i Rinisë

Një ndër shtyllat kryesore të punës së Kongresit Rinor Kombëtar është programi i dedikuar Monitorimit, Kërkimit dhe Vlerësimit, ku përgjatë viteve i kemi kushtuar një rëndësi […]
30 Korrik, 2022

Programi i Ngritjes se Kapaciteteve – Plan Veprimi 2022 KRK

Më 14 – 15 korrik 2022, sipas Planit të Veprimit 2022, anëtarë të bordit dhe sekretariatit të Kongresit Rinor Kombëtar, në kuadër të platformës Connecting Youth […]
30 Korrik, 2022

Publikim – Shpërndarja e Garancisë Rinore në Ballkanin Perëndimor

A e dini se platforma Connecting Youth është një platformë rajonale e cila bën bashkë organizatat ombrelle në rajonin e Ballkanit Perëndimor për të lobuar dhe […]
30 Korrik, 2022

Publikim: Politikat Sektoriale të Punësimit të Rinisë – Perspektiva nga Organizatat Rinore të BP

Zhvillimi i kapitalit njerëzor dhe investimi tek brezat e rinj është e vetmja mënyrë për të siguruar një zhvillim rajonal të qëndrueshëm dhe afatgjatë. Vitet e […]
1 Gusht, 2022

Ke një histori për të treguar? Mëso më shumë për fushatën ‘Stories that matter’

Nëse je i ri dhe ke një histori frymëzuese për të treguar, bëhu pjesë e fushatës së Kongresit Rinor Kombëtar, në kuadër të titullit “Tirana, Kryeqyteti […]
8 Gusht, 2022

Ekspert finance për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022)

Thirrje për ekspert të jashtëm për “Ekspert Finance” në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert finance për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian […]
15 Gusht, 2022

Aktivistët e rinj në Shqipëri prezantojnë rekomandime mbi “Barazinë Gjinore, Rininë dhe Ndryshimet Klimatike”

Një grup prej pesëmbëdhjetë aktivistësh të rinj morën pjesë në një seminar dedikuar hartimit të një Thirrje për Veprim mbi Gjininë, Rininë dhe Ndryshimet Klimatike, organizuar […]
17 Gusht, 2022

Shprehje Interesi per “Verifikues Shpenzimesh” për Përfituesit e “Thirrjes Direkte”

Shprehje Interesi per “Verifikues Shpenzimesh” për Përfituesit e “Thirrjes Direkte”   Pozicioni: “Verifikues Shpenzimesh” për Përfituesit e “Thirrjes Direkte” Vendi i punës: Shqipëri Shtrirja kohore e […]
19 Gusht, 2022

Aventurë dhe sporte ujore në ”Canoe Racing Pogradec”

Përgjatë tre ditëve të Gushtit, 12-13-14 Gusht, Pogradeci, përvec pushuesve, u gjallërua edhe nga të rinj nga Shqipëria e bashkëmoshatarët e tyre nga Kosova dhe Maqedonia […]