24 Gusht, 2022

40 të rinj nga diaspora eksploruan rrënjët e tyre shqiptare

40 të rinj të moshës nga 18 deri në 24 vjeç u përzgjodhën për të qenë pionierët e përvojës së parë OriginAL në Shqipëri dhe Kosovë. […]
2 Shtator, 2022

Dita Ndërkombëtare e Rinisë/ Tirana ndriçohet nga mesazhet e të rinjve

Të premten në mbrëmje godina e Universitetit Politeknik të Tiranës u shndërrua në “kartolinë” me plot mesazhe nga të rinjtë në shenjë të Ditës Kombëtare të […]
3 Shtator, 2022

BSF 2022: Në Fokus Demokracia dhe të Drejtat e Njeriut

Kongresi Rinor Kombëtar dhe përfaqësues të ekipit Tirana EYC 2022 – KRK morën pjesë në Forumin Strategjik në Bled të Sllovenisë, i cili u mbajt më […]
5 Shtator, 2022

Tirana EYC 2022, një vit ndryshe, në Bled Strategic Times Magazine

Bled Strategic Times Magazine 2022, këtë vit ka në fokus një artikull nga Drejtoresha Ekzekutive e Kongresit Rinor Kombëtar znj. Dafina Peci. Bëhet fjalë për angazhimet […]
6 Shtator, 2022

Nis Mural Fest Tirana/ Tre muralet që do përfaqësojnë rininë

Nis Mural Fest Tirana, një prej festivaleve më të veçanta që zhvillohet në Tiranë. Mural Fest, tradita e një arti që nuk vdes kurrë është nismë […]
8 Shtator, 2022

TRocks më 10 Shtator në Tiranë, koncerti më i madh rock bën bashkë këngëtarët e njohur shqiptarë

Pas performancës së djeshme të Rita Orës dhe organizimit të Sunny Hill Festival pak ditë më parë, kryeqyteti do të përjetojë një tjetër koncert me emrat […]
8 Shtator, 2022

Tirana EYC 2022 – KRK Mikpret Delegacionin nga Vjena

Tirana si Kryeqyteti Evropian i Rinisë (EYC) 2022, përtej programit të gjerë me më shumë se 1000 aktivitete gjatë gjithë vitit po fuqizon të rinjtë si […]
9 Shtator, 2022

Ftesë për ofertë për “Verifikues Shpenzimesh për veprimtarinë e KRK në kuadër të zbatimit të Programit TEYC2022”

Ftesë për ofertë për “Verifikues Shpenzimesh për veprimtarinë e KRK në kuadër të zbatimit të Programit TEYC2022” Pozicioni: Verifikues Shpenzimesh për veprimtarinë e KRK në kuadër […]
12 Shtator, 2022

Shqipëria këtë verë si asnjëherë më parë, qytetet gëluan nga energjia dhe pozitiviteti i të rinjve  

Muaji gusht këtë herë Tiranën e ka gjetur duke gëluar nga energjia e të rinjve. Sigurisht që nuk mund të ndodhte ndryshe këtë herë, sepse është […]