19 Nëntor, 2021

Thirrje për Aplikim “Menaxher Finance” për Tirana…

Pozicioni: “Menaxher Finance” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator për Menaxhimin e Aktiviteteve”

Pozicioni: “Koordinator për Menaxhimin e Aktiviteteve” në Departamentin e Logjistikës për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Pergjegjës Finance” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës Finance” në Departamentin e Financës për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për Aplikim “Menaxher i PR dhe Marketing” për Tirana…

Pozicioni: “Menaxher i Marredhënieve me Publikun dhe i Marketingut” për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022) Vendi i […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Komunikimi” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës Komunikimi” në Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022) […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Pergjegjës i Mediave Sociale” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës i Medias Sociale” në Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Logjistike” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës Logjistike” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Marketingu” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës i Marketingut” në Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun dhe Marketingut për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Përgjegjës Protokolli” për Tirana…

Pozicioni: “Përgjegjës i protokollit” për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë Kohëzgjatja e kontratës: […]