11 Nëntor, 2022

Ftesë për Ofertë Katering

FTESË PËR OFERTË   Lënda: Kërkesë për “Shërbim Katering” për eventin “Eja n’Shpinë Tënde”  dhe  Konferencën “ Turizmi rajonal dhe të rinjtë e qyteteve tona”, të […]
21 Nëntor, 2022

Thirrje per Artikuj në kuadër të Platformës Connecting Youth

Tashmë rubrika jonë e blogut është kthyer në një traditë. Kongresi Rinor Kombëtar si pjesë e Platformës Connecting Youth hap thirrjen për artikuj për të gjithë […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Video/Ledwall” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do të mbahet në “Pallati i Kongreseve” më datë 08.12.2022.

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Video/Ledwall” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Ndriçimi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Ndriçimi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Audio” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Audio” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për shërbim “Staf për Performancën Artistike” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për shërbim “Staf për Performancën Artistike” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
23 Nëntor, 2022

Kërkesë për marrje me qera “Sistem Skenografi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

FTESË PËR OFERTË Lënda: Kërkesë për marrje me qera “Sistem Skenografi” për eventin “Ceremonia Përmbyllëse e titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, i cili do […]
26 Nëntor, 2022

Qyteti ukrainas Lviv, shpallet Kryeqyteti Europian i Rinisë 2025

Lvivi, qyteti ukrainas, u shpall dje Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2025, në ceremoninë e zhvilluar në Teatrin e Operas dhe Baletit. Titullin e dorëzoi […]
26 Nëntor, 2022

Për herë të parë Shqipëria në një Forum Evropian: Kongresi Rinor Kombëtar votohet në Forumin Rinor Evropian

Për herë të parë një rrjet rinor Shqiptar anëtarësohet në Forumin Rinor Evropian me statusin e Anëtarit Observues, që i jep Kongresit Rinor Kombëtar të drejtën […]