2 Dhjetor, 2022

Bashkëpunimi Rajonal, rruga më efektive drejt Integrimit Evropian

Kongresi Rinor Kombëtar, tashmë prej gjashtë vitesh është pjesë e platformës rajonale Connecting Youth (Të Ndërlidhim të Rinjtë) e cila është një platformë që bën bashkë […]
3 Dhjetor, 2022

Roli dhe fuqizimi i të rinjve në Integrimin Evropian: KRK dhe CDI diskutojnë me përfaqësues të Institucioneve Evropiane në Bruksel

Kongresi Rinor Kombëtar  në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë (Tirana EYC 2022) u takua me përfaqësues të institucioneve evropiane në Belgjikë, përgjatë 30 […]
10 Dhjetor, 2022

Konferenca Rinore Interreg IPA EUSAIR Dedikuar Rinisë

Një konferencë dedikuar tërësisht rinisë u zhvillua në datën 9 dhjetor, në Tiranë, nën titullin: “Për një përfshirje kuptimplotë të të rinjve në bashkëpunimin evropian”. Organizuar […]
13 Dhjetor, 2022

Tirana mbyll vitin si “Kryeqyteti Europian i Rinisë”; Dafina Peci dhe Aspasjana Kongo: “Vit dedikuar tërësisht të rinjve shqiptarë!”

Më datë 8 Dhjetor 2022, në një ceremoni madhështore nga Pallati i Kongreseve, Tirana mbylli vitin si “Kryeqyteti Europian i Rinisë”. Në ceremoninë me të rinjtë […]
18 Dhjetor, 2022

Asambleja e Përgjithshme e Kongresit Kombëtar të Rinisë mbahet më 23 dhjetor 2022

Asambleja e dhjetë e Përgjithshme e Kongresit Rinor Kombëtar do të mbahet më 23 dhjetor 2022. Qëllimi kryesor i kësaj Asambleje është diskutimi dhe raportimi i […]
30 Dhjetor, 2022

“Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”: Një fillim i ri në fund të një rrugëtimi…

2022-it po i vjen fundi! Një vit i veçantë në të gjitha aspektet! Një vit dedikuar atyre që janë të mbushur me ëndrra, atyre që shohin […]
6 Janar, 2023

Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar

Lënda : Kërkesë për ofertë “Blerje aksesorë të personalizuar për Kongresin Rinor Kombëtar në kuadër të titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor […]
6 Janar, 2023

Kërkesë për ofertë “Blerje materiale promovuese (veshje) për…

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë “Blerje materiale promovuese (veshje) për Kongresin Rinor Kombëtar në kuadër të titullit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” […]
6 Janar, 2023

Kërkesë për Ofertë “Rritja e Vizibilitetit të veprimtarisë dhe…

KËRKESË PËR OFERTË Lënda:  Kërkesë për Ofertë “Rritja e Vizibilitetit të veprimtarisë dhe realizimeve të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë në kuadër të […]