16 Shtator, 2022

“Shërbim Produksioni – Realizimi i 40 episodeve per podcast-in n’Rini”

Instituti për Zhillim dhe Edukim do të realizojë projektin “N’Rini” në kuadër të programit Tirana EYC 2022. Qellimi i N’Rini është të jetë një podcast që […]
23 Shtator, 2022

Ide për teatër këtë fundjave? Ja çfarë propozon Teatri Metropol

“Të lindet një njeri” vjen në Teatrin Metropol të Tiranës me regji të Stefan Çapalikut dhe aktorët, Rafael Hoxhaj, Julinda Emiri, Ilirda Bejleri, Bujar Hoxhaj dhe […]
28 Shtator, 2022

Roli i shoqërisë civile në politikbërje, organizohet edicioni i 8-të i Tirana Connectivity Forum

Prej tre ditësh po zhvillohet edicioni i 8-të i Tirana Connectivity Forum, duke bërë bashkë vendimmarrës, politikanë, financierë, think tanke, institucione të BE-së dhe grupe interesi […]
4 Tetor, 2022

Shtyhet deri më 20 Tetor aplikimi për anëtarësimin e të rinjve në Bordin Këshillimor të Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 (TEYC22)

THIRRJE E HAPUR Shtyhet deri më 20 Tetor aplikimi për anëtarësimin e të rinjve në Bordin Këshillimor të Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 (TEYC22)  Informacion […]
7 Tetor, 2022

“Tirana Gate 2022”, Koordinatorja e TEYC 2022: “Më shumë përfshirje e shkrimtarëve të rinj”

“Tirana Gate 2022”, edicioni i dytë i Festivalit Ndërkombëtar të të Rinjve, po zhvillohet për tre ditë me radhë, 5, 6 dhe 7 Tetor në Muzeun […]
7 Tetor, 2022

VIDEO/ “Origjina është e ardhmja” Shijoni performancën artistike të mbi 100 të rinjve në Sheshin Skënderbej

“Origjina është e ardhmja” është performanca koreografike më e madhe e organizuar ndonjëherë në Tiranë me veshje të stampuara të trashëgimise kulturore. Në performancë do marrin […]
7 Tetor, 2022

Thirrje per Artikuj në kuadër të Platformës Connecting Youth (Tetor 2022)

A e dini se thirrja për artikuj dhe punime nga të rinjtë do të kthehet tashmë në një traditë si pjesë e platformës Connecting Youth, ku […]
8 Tetor, 2022

“Barefoot Festival”, një festival ndryshe nga të tjerët!

Barefoot Festival është një eco-festival i muzikës, artit, natyrës, ushqimit vendas dhe edukimit mjedisor, që synon të nxisë e të vërë në lëvizje transformimin ekologjik afatgjatë […]
11 Tetor, 2022

Për herë të parë në Shqipëri organizohet Samiti Rajonal për të rinjtë me dhe pa aftësi të kufizuara të apasionuar pas sportit

Tirana mirëpriti për herë të parë, të rinj me dhe pa aftësi të kufizuara intelektuale në një Samit dedikuar rinisë për Sportin për Gjithëpërfshirje, i cili […]